Δεύτερη απόφαση του Δήμου Χαϊδαρίου | Σφραγίζεται το κυλικείο στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου | Η πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (αρ. Ν2650/ 26-08-2016)

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου είχε βγει αμέσως μετά την προσφυγή των ιδιοκτητών του κυλικείου για την αναστολή της πρώτης απόφασης του Δήμου Χαϊδαρίου να σφραγίσει το κατάστημα (29/7/2016). [ΕΔΩ]
Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου δεν δικαίωσε τους ιδιοκτήτες της επιχείρισης- ούτε και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Βοτανικός Κήπος Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους».
Η απόφαση καθαρογράφτηκε, δημοσιεύτηκε και αμέσως μετά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ.Μιχάλης Σελέκος, όπως είχε υποχρέωση, ανακοίνωσε τη σφράγιση του κυλικείου.
Διαβάστε τη νέα απόφαση του Δήμου Χαϊδαρίου  ΕΔΩ.
Προηγούμενες αναρτήσεις [ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ] για το θέμα του κυλικείου στο  Κοινωφελές Ίδρυμα «Βοτανικός Κήπος Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους» το οποίο είναι κάτω από την εποπτεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών/ Ε.ΚΠ.Α.
Μετά την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (αρ. Ν2650/ 26-08-2016) ας βγάλει το Ε.Κ.Π.Α. τα συμπεράσματά του.