Τετάρτη 6 Μαρτίου, 7:30μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης “Τουρισμός που δεν πληγώνει”/ Σας προσκαλούμε

 

1. “Τραγουδώντας με τους Βεδουίνους”, Maria Estella Dürnecker, Αυστρία
Κατά τη γνώμη της επιτροπής αυτή η φωτογραφία είναι σαγηνευτική, τόσο φωτογραφικά όσο και από άποψη θέματος, καθώς η συνύπαρξη ντόπιων και τουριστών, θεμελιώδες στοιχείο του αειφόρου τουρισμού, έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο.
 

 

2. “Παραμύθια για μαρμότες”, Nenad Racki, Κροατία
Ακόμα κι αν κάποιος έχει κινητικές δυσκολίες, έχει δικαίωμα στα ταξίδια και στις νέες εμπειρίες, που μπορούν να οδηγήσουν σε καινούριες και συχνά απροσδόκητες συναντήσεις. Ίσως αυτό να είναι το μήνυμα της χιουμοριστικής, αλλά κατά τ’ άλλα μαγευτικής φωτογραφίας του Nenad Racki.
Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, 7:30μ.μ.
 Στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων / ΣΕΑ, Ερμού 134-136 (πλησίον Αρχαιολογικού χώρου Κεραμεικού)
 
Έκθεση Φωτογραφίας “Τουρισμός που δεν πληγώνει” (Αειφορία και Τουρισμός)
6-8 Μαρτίου, 10:30-14:00 και 17:30-20:30
 
 
Για την ημερίδα
 
Δείτε το ενδιαφέρον πρόγραμμα ΕΔΩ – Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
 
Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Friends of Nature Greece  για την Οικολογία, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό, φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της διεθνούς οργάνωσης Friends of Nature – Picturing Fair Travel – στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα διοργανώνει  την τελευταία μέρα της έκθεσης ημερίδα με θέμα «Τουρισμός που δεν πληγώνει», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, τη Monumenta για την Προστασία της Φυσικής και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα και στην Κύπρο.