Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, 4:00μ.μ. ΜΕΤΡΟ Ακρόπολις | ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ μαζί μας “Οι Άνθρωποι, ο Πλανήτης, η Ειρήνη & οι Σπόροι πάνω από τα κέρδη | People, Planet, peace & Seed over profit”

[ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΔΩ]
 
Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece συμμετέχουν στην Παγκόσμια Διαμαρτυρία που γίνεται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη Σύνοδο του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στη Νέα Υόρκη. 
 
Συμμετέχουμε στην Παγκόσμια διαδήλωση που φιλοδοξεί, να είναι ιστορικού χαρακτήρα προβάλλοντας ένα συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό:
  1. Απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα
  2. Κλιματική δικαιοσύνη
  3. Αλλάζουμε το σύστημα – ΟΧΙ το κλίμα
  4. Οι Άνθρωποι, ο Πλανήτης, η Ειρήνη &  οι Σπόροι πάνω από τα κέρδη
  5. Ελευθερία των Σπόρων, Ελευθερία της ΤροφήςΔημοκρατία της Γης
  6. STOP TTIP – ΟΧΙ στη Διατλαντική συνεργασία εμπορίου μεταξύ Ε.Ε. και ΗΠΑ

 

Η 21η Σεπτεμβρίου είναι μια σημαντική ημέρα γιατί παράλληλα: 
α) Είναι η πρώτη Ημέρα της εκστρατείας για τους σπόρους “Seed Freedom, Food FreedomEarth Democracy”Οι ΦτΦ/NFGR έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκστρατεία η οποία έχει καταγραφεί στον κατάλογο των εκδηλώσεων για την Ελευθερία των Σπόρων [ΕΔΩ]. Η γνωστή Ινδή ακτιβίστρια για την ελευθερία των σπόρων, Βαντάνα Σίβα/Vandana Shiva θα είναι παρούσα στην αντισύνοδο των κινημάτων και στην μεγάλη  συγκέντρωση της Νέας Υόρκη. 
β) Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης. 
 
Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση των ΦτΦ/NFGR για τη σύνοδο του ΟΗΕ και την αντισύνοδο της κοινωνίας των πολιτών.
 
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζί μας στην Παγκόσμια Διαδήλωση για την υπεράσπιση της Φύσης, της Ειρήνης, της Ελευθερίας των Σπόρων, της Κλιματικής Δικαιοσύνης….
Να προβάλουμε το αίτημα της “Απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα” και τη διακοπή των συζητήσεων για την TTIP.