ΠΡΩΣΥΝΑΤ: Πανελλαδική συνάντηση συλλογικοτήτων, 2 & 3 Απριλίου 2016 | Στα χέρια των κινημάτων η υπεράσπιση της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων || Παρέμβαση των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ

[ΠΡΩΣΥΝΑΤ: Πανελλαδική συνάντηση συλλογικοτήτων]
 

 

Το πρωί του Σαββάτου (2/4), στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΟΕ ΟΤΑ, ξεκίνησε η διήμερη συνάντηση συλλογικοτήτων, για ζητήματα της διαχείρισης αποβλήτων, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/4). Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκε στην ΠΡΩΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των αποβλήτων) και είχε σαν θέμα «Τα κινήματα μπροστά στην πρόκληση της δημόσιας, αποκεντρωμένης διαχείρισης». 
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας (Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη, Τήνο, Μύκονο), καθώς και εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση – ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλος- και πολλοί αιρετοί, μέλη των δημοτικών συμβουλίων και του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. 

 

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων συναντήσεων συλλογικοτήτων, με τις επόμενες να πραγματοποιούνται στην Τρίπολη (10/4) και στη Θεσσαλονίκη (στα μέσα του Μάη).

 

Αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες της συνάντησης θα βρείτε ΕΔΩ.
Οι παρουσιάσεις και όλα τα υλικά της συνάντησης βρίσκονται αναρτημένα ΕΔΩ.
ΠΗΓΗ  ΠΡΩΣΥΝΑΤ

——————————————————–

Παρέμβαση των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece [Σάββατο 3 Απριλίου]
“Διαχείριση αστικών αποβλήτων και TTIP” | Waste Managment and TTIP”
Ο πρόεδρος των ΦτΦ/NFGR  Κώστας Φωτεινάκης στο βήμα…
[Ο Αϊνστάιν “φτιαγμένος” με υλικά από επαναχρησιμοποίηση]