Ψηφιακή έκδοση του Επετειακού Τόμου για τα εκατό χρόνια του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών

[Παρουσιάζουμε την Ψηφιακή έκδοση του Επετειακού Τόμου για τα εκατό χρόνια του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών το οποίο συνδέεται με την Ιερά Οδό και τον ιστορικό Ελαιώνα | ΠΗΓΗ: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Agricultural University of Athens – Εκδόσεις ΕΜΒΡΥΟ]

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΔΩ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερα χαρά σας παρουσιάζω την ψηφιακή έκδοση του Επετειακού Τόμου με την ευκαιρία συμπλήρωσης του πρώτου αιώνα λειτουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέσα από τις 160 σελίδες του εξαιρετικά ποιοτικού αυτού έργου, παρουσιάζεται η ιστορική εξέλιξη του ιδρύματος, η σημερινή διάρθρωση του και οι υποδομές του, το εθνικό και διεθνές εκπαιδευτικό και ερευνητικό αποτύπωμα του και η σημαντική προσφορά των Τμημάτων στην κοινωνία.

Ο Επετειακός Τόμος, ο οποίος θα διατεθεί σύντομα και σε έντυπη μορφή, αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο μας. Ταυτόχρονα, υπηρετεί τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του ΓΠΑ και της ελληνικής γεωργίας για όλα τα μέλη της κοινότητα μας και ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές των φοιτητών και φοιτητριών μας.

Πέραν του ουσιαστικού περιεχομένου του, ο Επετειακός Τόμος διακρίνεται για την ιδιαίτερη αισθητική του, διανθισμένη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, η οποία κάνει εξαιρετικά ευχάριστη την ανάγνωση του.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη συντακτική ομάδα του βιβλίου με επικεφαλής την Καθηγήτρια κυρία Άννα Κούρτη καθώς και τον συνάδελφο και εκδότη κύριο Στέλιο Βασιλειάδη για την ευγενική χορηγία της τυπογραφικής επιμέλειας και της έντυπης έκδοσης.

Προχωράμε προς το μέλλον αποφασιστικά και με αισιοδοξία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Σπύρος Κίντζιος
Πρύτανης