Οι “Άνθρωποι στον χρόνο” της Ασπασίας Σταυροπούλου στο Παλαιό Ελαιουργείο | 30 Σεπτεμβρίου – 18 Οκτωβρίου 2020 (7:00μ.μ. – 10:00μ.μ.)

Η έκθεση γλυπτικής της Ασπασίας Σταυροπούλου  με τίτλο “Άνθρωποι στον χρόνο” στο Παλαιό Ελαιουργείο  κάπως “διέσωσε” φέτος την Ελευσίνα από την αφάνια Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Αν και ο τίτλος μας παραπέμπει στο” Άνθρωπος και Χρόνος (Human…Time)”, 2017,  της  Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ Κατερίνα και του Δημήτρη Βίκτωρ που περιγράφεται ως “Πραγματεία – Ποίηση (Essay – Poetry)” μας προκαλεί να δημιουργήσουμε εικόνες, το βιωματικό έργο της πολυτάλαντης καλλιτέχνιδας Ασπασίας Σταυροπούλου μας γειώνει και μας κάνει να γνωρίζουμε το παρελθόν και τους ανθρώπους που άφησαν τα ίχνη τους στην πόλη και στη σύγχρονη ιστορία της, αλλά και τη βιομηχανική αρχιτεκτονική της Ελευσίνας.

Σας παραπέμπουμε για περισσότερες πληροφορίες για το έργο, σύνδεση, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας [ΕΔΩ].

Η ψηφιακή περιήγηση στην εικαστική γλυπτική εγκατάσταση [ΕΔΩ] [ΕΔΩ] είναι εξαιρετική και την συνιστούμε ως “προετοιμασία” για την επίσκεψη, ωστόσο δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανθρώπινη επίσκεψη στο χώρο. Αν είστε “τυχεροί” μπορεί να δείτε την καλλιτέχνιδα η οποία και παρουσιάζει το έργο της.