Οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ συμμετέχουν στο κάλεσμα COALITION COP26 για την κλιματική κρίση | Συγκέντρωση στις 6 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece ανταποκρινόμενο στο συνασπισμό οργανώσεων, φορέων και κινημάτων με τίτλο COALITION COP26 του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία) συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Σύνταγμα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 και που εντάσσεται στην “Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το κλίμα”.

Διαβάστε ποιοι συμμετέχουν στο συνασπισμό COALITION COP26 ΕΔΩ.

Το κάλεσμα στην αγγλική γλώσσα Call to action ΕΔΩ –  Τη μετάφραση του καλέσματος στη γλώσσα μας τη διαβάζετε  στο blog “Πρωτοβουλία ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή”  ΕΔΩ.

Οι θέσεις των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ για την ανάσχεση της κλιματικής κρίσης έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν – ωστόσο επιλέγουμε να επικεντρωθούμε στην προηγούμενη “Αξιολόγηση της συνόδου COP25 των ΗΕ για την κλιματική αλλαγή | Κριτική – θέσεις – προτάσεις για την ενέργεια και το κλίμα” (17.12.2019).

Περισσότερες πληροφορίες και αναρτήσεις στην ετικέτα του ιστοτόπου των ΦτΦ ΕΔΩ.


Επιπρόσθετα οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ υιοθετούν το νεανικό “μανιφέστο” Mock COP26 και ιδιαίτερα τις προτάσεις για την κλιματική εκπαίδευση – ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ.