Μήνυμα – Πρόσκληση από την Γκρέτα Θάνμπεργκ για την #COP26:  Η αλλαγή δεν θα προέλθει από αυτά τα συνέδρια όπως το #COP26, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη πίεση από έξω (από την κοινωνία)

[Επανερχόμαστε με την Γκρέτα γιατί με απλές φράσεις συμπυκνώνει μεγάλα μηνύματα και θέσεις, όπως αυτή, οι οποίες μας εκφράζουν. Περισσότερες αναρτήσεις για την COP26 και την κλιματική αλλαγή ΕΔΩ]


Μήνυμα – Πρόσκληση από την Γκρέτα Θάνμπεργκ για την #COP26 

Ο χρόνος τελειώνει. Η αλλαγή δεν θα προέλθει από αυτά τα συνέδρια όπως το #COP26, εκτός εάν υπάρχει μεγάλη πίεση από έξω (σ.σ. από την κοινωνία –  έξω από το συνέδριο). Λάβετε μέρος στην κλιματική απεργία αυτή την Παρασκευή (Πάρκο Kelvingrove 11 π.μ.) και στην κλιματική πορεία το Σάββατο (11:30 π.μ.) για να ακουστεί η φωνή σας. Μαζί είμαστε δυνατοί.

Γκρέτα Θάνμπεργκ

Time is running out. Change won’t come from these conferences like #COP26 unless there is big public pressure from the outside.
Join the climate strike this Friday (Kelvingrove Park 11am), and the climate march Saturday (11.30am) to make your voice heard. Together we are strong.

Greta Thunberg


An Open Letter to the Global Media by Greta Thunberg and Vanessa Nakate