Οι “ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ” υποστηρίζουν τη “Χορήγηση βασικού άνευ όρων εισοδήματος (UBI) σε όλη την ΕΕ” | Υπογράφουμε -2

Η ανωτέρω αφίσα είναι από την εκστρατεία του 2013 η οποία δεν πήγε καλά. Ας φροντίσουμε η νέα εκστρατεία 2020 – 2022 να πάει καλύτερα και να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές για να προωθηθεί το αίτημα της “Χορήγησης βασικού άνευ όρων εισοδήματος (UBI) σε όλη την ΕΕ”

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece υποστηρίζουν το αίτημα για τη “Χορήγηση βασικού άνευ όρων εισοδήματος (UBI) σε όλη την ΕΕ”. Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2020 είχαμε κάνει σχετική ανάρτηση στην οποία παρουσιάζαμε το θέμα και καλούσαμε τους πολίτες να το διαβάσουν και αν συμφωνούν να υπογράψουν το κείμενο. [ΕΔΩ]

Αντιγράφουμε από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών:

Ενημέρωση για την πορεία των υπογραφών

Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών έχει πάνω από 122.000 υπογραφές μέχρι στιγμής και χρειαζόμαστε κάτω από το ένα όγδοο για να φτάσουμε το 1 εκατομμύριο. Η Σλοβενία έχει ήδη συγκεντρώσει το ελάχιστο όριο υπογραφών, η Λετονία και η Ελλάδα πάνω από το 50% και η Ισπανία και η Γερμανία κοντεύουν να φτάσουν και αυτές το 50% (δείτε τον πίνακα). Μέχρι στην ημερομηνία λήξης των υπογραφών στις 25 Ιουνίου 2022 θα πρέπει να έχουμε φτάσει στο στόχο του ενός εκατομμυρίου υπογραφών από όλη την ΕΕ. Για να βοηθήσετε τη συλλογή υπογραφών μπορείτε να τη διαδώσετε σε φίλους, στην οικογένειά σας και σε γνωστούς σας ώστε να αυξήσουμε τις υπογραφές. Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων θα βοηθήσει επίσης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ελληνική εκστρατεία στην σελίδα μας στο Facebook και να παρακολουθήσετε την πρώτη μας συζήτηση για το βασικό εισόδημα που έγινε στις αρχές Μαΐου.