ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ (έκδοση): “ΓΛΩΣΣΑΡΙ – Πράσινων – Πολιτιστικών – Κοινωνικών Όρων” | 350 λήμματα | Δωρεάν λήψη

Όποιος/α ενδιαφέρεται να αποκτήσει δωρεάν σε αρχείο PDF σε ψηφιακή μορφή το Γλωσσάρι Πράσινων – Πολιτιστικών – Κοινωνικών Όρων συμπληρώνει την πλατφόρμα [ΕΔΩ]

ΓΛΩΣΣΑΡΙ – ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 

Πράσινων – Πολιτιστικών – Κοινωνικών Όρων | Ανθολόγηση: Κώστας Φωτεινάκης

Καταχώρηση α) στην πλατφόρμα ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ [ΕΔΩ ] β) στο Joom σε μορφή ebook και λήψη [ΕΔΩ] γ) στην Ανοικτή Βιβλιοθήκη / Open Library για δωρεάν λήψη [ΕΔΩ] δ) SCRIPD για ανάγνωση και λήψη [ΕΔΩ]

350 ΛΗΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Τα λήμματα και η περιγραφή των ορισμών, μπορεί να είναι τμήματα/ αποσπάσματα μεγαλύτερων άρθρων και δημοσιεύσεων. Δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία των ΦτΦ – έχουν αντιγραφεί με δική μας ευθύνη και με αναφορά στην πηγή, από τους αντίστοιχους ιστοτόπους, βιβλία, μελέτες, έρευνες κ.λπ.

Οι σύνδεσμοι, λειτουργούν ως «τροφοδότες» και παραπέμπουν στις πηγές και σε μια αναλυτικότερη περιγραφή, όπως π.χ. το λήμμα φύση, καθώς και σε βιβλία, ημερίδες, εργαστήρια, άρθρα, έρευνες, μπροσούρες κ.ά.

Είναι προφανές ότι το Γλωσσάρι δεν περιλαμβάνει όλους τους Πράσινους (Οικολογικούς) – Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Όρους. Στο Γλωσσάρι παρουσιάζουμε εκείνους όρους που συνήθως αναφερόμαστε στα κείμενα και στις δράσεις των ΦτΦ.

Την επιλογή των λημμάτων έκανε ο Κώστας Φωτεινάκης με τη συνεργασία της Τώνιας Φώτη, του Φοίβου Ζαντέ και του Ραφαήλ Αγγελή.

Η έκδοση είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και για μη εμπορική χρήση.