ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ – Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020: Συνέδριο – Εκλογές | “Το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το προετοιμάζουν σήμερα”

 

Το σωματείο Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece θα πραγματοποιήσει το 3ο/ 6ο συνέδριό του το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Το εκλογικό συνέδριο γίνεται κάθε τρία χρόνια για την έγκριση περπαγμένων, τον προγραμματισμό δράσεων και την  ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μεταξύ των συνεδρίων πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών με θέματα το Διοικητικό, τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Προγραμματισμό.

Ελληνικό Δίτκυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece:

  • Ποιοί είμαστε – Ταυτότητα του Σωματείου [ΕΔΩ]
  • Το Καταστατικό [ΕΔΩ]
  • Συνεργάτες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό [ΕΔΩ]
  • Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή [ΕΔΩ] – (μέχρι 3 Οκτωβρίου 2020)
  • Οικονομικοί Απολογισμοί [ΕΔΩ]

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις, τα προγράμματα κ.λπ. των ΦτΦ είναι διαθέσιμες στο μενού και στο blog της ιστοσελίδας.

Είμαστε διαθέσιμοι για περισσότερες πληροφορίες, συνεργασίες, εθελοντικές δράσεις και προσφορές…Επικοινωνείστε μαζί μας στο mail: naturefriendsgreece@gmail.com.

ΜΕΛΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Μέλη των ΦτΦ γίνονται όσοι συμφωνούν με το καταστατικό του σωματείου.Ταυτοχρόνως τα μέλη των ΦτΦ είναι και μέλη της Διεθνούς Οργάνωσης Naturefriends International. Περισσότερες πληροφορίες στο mail: naturefriendsgreece@gmail.com.

Εάν επιθυμείτε να γίνεται μέλη, εθελοντές, υποστηρικτές, συνεργάτες, δωρητές, χορηγοί ή γενικότερα να συμμετεχέτε στις δράσεις των ΦτΦ επικοινωνείστε μαζί μας στο στο mail: naturefriendsgreece@gmail.com.

Αναζητούμε συνεργάτες, εθελοντές: Μεταφραστές, Γραφίστες, Προγραμματιστές και άλλες ειδικότετες.